ABOUT تکنولوژی

About تکنولوژی

About تکنولوژی

Blog Article

بزرگترین نمایشگاه قرآن کریم در کابل به ایستگاه آخر رسید

جلوگیری از ورود دانشجویان با «مانتوی کوتاه و رنگی و چادر نازک» در دانشگاه خوارزمی کرج

از دیدگاه یک اقتصاددان با نگرش خرد، تکنولوژی یک عامل تولید در تابع تولید است.

قاضی نباید از مشورت کردن با صاحب‌نظران اجتناب داشته باشد

جلوگیری از صادرات کالا به‌منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است

کاریکاتور/ کار گذاشتن ابزار جاسوسی در بدن داوطلبان کنکور توسط پزشک

در سال ۲۰۲۱ شرکت‌ها و میلیاردهای بزرگ جهان نظیر ریچارد برنسون، ایلان ماسک و جف بزوس روی پروژه‌های سفر به فضا با یکدیگر به رقابت پرداختند. طی این مدت این افراد به سرتیتر خبرها تبدیل شدند و اگر خبرهای مربوط به این زمینه را دنبال می‌کردید متوجه می‌شدید که بسیاری‌ها به دنبال این هستند که کدام یک از این سه میلیاردر می‌توانند زودتر از دیگری در پروژه‌ی رفتن به فضا به نتیجه‌ی قطعی برسند.

دانشمندان در سال‌های گذشته تلاش کرده‌اند تا بتوانند چنین واکنشی را ترتیب داده و مهم‌تر از همه اینکه انرژی حاصل از آن را کنترل و ذخیره کنند.

بلاکچین زنجیره‌ای از داده‌ها است که کسی نمی‌تواند چیزی را در آن تغییر دهد. این موضوع باعث می‌شود که این سیستم کاملا ایمن باشد. کنترل داده‌ها هم در بلاکچین امکان‌پذیر نیست و معاملات امن و مطمئن هستند. به همین دلیل احتمالا در آینده صنایع بیشتری از بلاکچین استفاده می‌کنند.

معمولاً کشورهای توسعه نیافته در مرحله بعد از رشد تکنولوژی، واردکننده آن می‌باشند. اینکه در مرحله رشد یا بلوغ یا افول تکنولوژی نسبت به وارد کردن آن اقدام شود بستگی زیادی به مراحل توسعه، توانایی‌های علمی و فنی، توانایی‌های اقتصادی و نیازهای اقتصادی و اجتماعی، این جوامع دارد و کشورهای توسعه یافته که مبتکر تکنولوژی می‌باشند در مراحل بلوغ به تدریج از تولید آن کاسته و برای اینکه حداکثر سود را از تکنولوژی تولیدشده ببرند، تکنولوژی را به صورت حق امتیاز و یا فروش ماشین‌آلات و دانش فنی و یا سرمایه‌گذاری مشترک website به کشورهای توسعه نیافته انتقال می‌دهند.

از دیدگاه اقتصاددانان معمولاً تکنولوژی دانشی است که در امر تولید، تجاری کردن و توزیع کالاها و خدمات به کار می‌رود و وسیله‌ای است جهت ارتقای توانایی‌های فیزیکی و فکری انسان و ابزاری است برای تبدیل منابع ساده به منابع و کالاهای پیچیده.

اگر چنین پروژه‌ای به واقعیت بپیوندد، مشکل انرژی کره زمین تا میلیون‌ها سال حل خواهد شد و فاجعه‌های زیست محیطی هم رخ نخواهد داد.

وجود قوانین و مقررات مشخص در زمینه‌ی ارز دیجیتال اگرچه شاید اصلا نیازی هم به آن نباشد، برای اینکه بتوان آن را به ماهیتی کاربردی و فراگیر تبدیل کرد باید وجود داشته باشد. استفاده‌ی شدید از انرژی، هزینه‌های سرسام‌آور و حتی کلاه‌برداری‌های فراوان باعث شده بیتکوین دیگر آن ماهیت دوست‌داشتنی و کاربردی که قبلا داشت را از دست بدهد.

تکنولوژی پدیده‌ای است ساخته‌ی دست بشر و از دو رکن اصلی سخت‌افزار و نرم‌افزار تشکیل شده است. سخت‌افزار عبارت است از هرگونه وسیله و ابزار مادی و نرم‌افزار عبارت است از داشتن شیوه انجام کار یا فوت و فن به کارگیری ابزارها. هر تکنولوژی به درجات گوناگون، ترکیبی از سخت‌افزار و نرم‌افزار است.

Report this page